Bouwbedrijf in Drenthe, voor het echte maatwerk! 

Bouwbedrijf Drenthe

Bouwbedrijf in Drenthe? Dan bent u bij bouwbedrijf en aannemer J. Lok in Steenwijk, gelegen bij de Drentse grens, aan het juiste ades! 

Of het nu gaat om het renoveren van een badkamer, het plaatsen van een dakkapel, het aanbouwen van een veranda of serre, of het verbouwen van een complete woning: elke opdracht zien wij als maatwerk. Bouwbedrijf J. Lok in Drenthe laat uw wensen uitkomen.  

 

Bouwbedrijf in Drenthe waar persoonlijk contact centraal staat

Bouwbedrijf Drenthe Bouwbedrijf J. Lok in Drenthe vindt persoonlijk contact erg belangrijk. Op basis hiervan stellen wij namelijk een heldere en duidelijke offerte op. Uiteraard komen wij de offerte graag toelichten, zodat u exact weet wat u van ons mag verwachten.

Door het persoonlijke contact is niet alleen alles helder en duidelijk, u kunt op deze manier ook duidelijk uw wensen uitspreken. Zo bent u gegarandeerd van een geslaagde en succesvolle verbouwing door hét bouwbedrijf van Drenthe!

Tevredenheid op de eerste plaats 

Bouwbedrijf in Drenthe

Als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht aan het contact met de klant. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Wij helpen u graag verder. Zoekt u een bouwbedrijf en aannemer in Drenthe? Dan heeft u die bij dezen gevonden! 

Laat hiernaast uw gegevens achter en u hoort zo snel mogelijk van ons.

Contactgegevens

Bouwbedrijf J. Lok

Oldemarktseweg 143
8341 SE Steenwijkerwold

M: 06 - 53 71 88 91
E: bouwbedrijf@jlok.nl

Neem contact op