Bouwbedrijf in Overijssel met kennis en expertise 

Bouwbedrijf OverijsselBouwbedrijf in Overijssel dat zowel kennis als expertise heeft? Aannemer en bouwbedrijf J. Lok in Steenwijk biedt tal van diensten, waaronder woning- en dakrenovatie, het aanbouwen van bijvoorbeeld een veranda of serre of het plaatsen van een dakkapel. Het bouwen van complete woningen draaien wij onze hand ook niet voor om.

Elke klant nemen we bij de hand en bezorgen wij het maatwerk dat verwacht wordt! 

  

Overijssels bouwbedrijf met oog voor de klant 

Bouwbedrijf OverijsselOverijssels bouwbedrijf J. Lok heeft oog voor de klant. Persoonlijk contact hebben wij daarom centraal staan. Door middel van een goede klantenrelatie komen beide partijen niet voor verrassingen te staan en is het hele traject transparant. Op deze manier bent u verzekerd van een geslaagde en succesvolle verbouwing door ons bouwbedrijf in Overijssel.

Benieuwd welke projecten al voltooid zijn? Bekijk hier eerdere verbouwingen van Bouwbedrijf J. Lok! 

Bouwbedrijf dat bouwt naar wens 

Bouwbedrijf Overijssel

Wij noemen onszelf hét bouwbedrijf van Overijssel dat bouwt naar uw wensen. Bent u tevreden, dan zijn wij dat logischerwijs ook. Het is volgens ons belangrijk om veel aandacht te besteden aan aandacht voor de wensen van de klant. Heeft u vragen? Stel ze gerust online of kom vrijblijvend langs onder het genot van een goede kop koffie. 

Hiernaast kunt u uw gegegevens achterlaten. U hoort zo snel mogelijk van ons! 

Contactgegevens

Bouwbedrijf J. Lok

Oldemarktseweg 143
8341 SE Steenwijkerwold

M: 06 - 53 71 88 91
E: bouwbedrijf@jlok.nl

Neem contact op