Badkamer verbouwen, badkamer renoveren

Badkamer verbouwen of renoveren Een badkamer verbouwen of renoveren is vaak een ingrijpende klus. Een goed uitgevoerde badkamer renovatie levert u een badkamer op waar u jaren plezier aan beleeft. Het is ook nog eens een goede investering in uw woning! 

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden op het gebied van de badkamers bijna oneindig. Wij geven u een paar suggesties:

  • Vloerverwarming
  • Meerdere wastafels
  • Tegels in alle kleurstellingen
  • Bubbelbad, sauna
  • Meerdere douchekoppen

Nieuwe badkamer, helemaal naar eigen smaak

Renoveren of verbouwen badkamerHet plan voor een nieuwe badkamer wordt op voorhand compleet in kaart gebracht. Het is namelijk zo dat de badkamer tegenwoordig ook steeds meer een plek voor ontspanning is. Samen met u ontwerpen wij daarom een multifunctionele badkamer waar u uiteraard kan douchen of badderen, maar ook heerlijk kunt ontspannen. Voordat wij de badkamer gaan renoveren wordt het ontwerp voor de badkamer, samen met u, helemaal uitgewerkt. Alleen zo realiseren wij een badkamer die helemaal gerust is op uw eigen smaak! 

Badkamer verbouwen of renoveren hoeft niet duur te zijn

Badkamer-renovatie Badkamers verbouwen of renoveren hoeft niet altijd duur te zijn. Wij weten als geen ander dat een badkamerrenovatie een dure aangelegenheid is of kan zijn. Wij nemen geen hoge uurtarieven, ruime winstmarges op ingekochte onderdelen en werken niet uitsluitend met dure merken. Hoe wij het wel doen? Wij werken met verschillende merken in diverse prijsklassen en daarom zijn wij in staat om scherpe tarieven te hanteren voor het verbouwen van de badkamer.

Bekijk ook eens eerdere badkamerprojecten van J. Lok!  

Impressie

Meer weten over de mogelijkheden van een badkamer renovatie?

Wij komen graag bij u op bezoek om de mogelijkheden voor een badkamer met u te bespreken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Naar dienstenoverzicht

Contactgegevens

Bouwbedrijf J. Lok

Oldemarktseweg 143
8341 SE Steenwijkerwold

M: 06 - 53 71 88 91
E: bouwbedrijf@jlok.nl

Neem contact op