Bouwbedrijf J. Lok maakt uw serre aanbouw op maat

Met een uitbouw of een serre krijgt u snel en relatief eenvoudig extra vierkante meters wooncomfort. De uitbouw wordt gebouwd in de stijl die past bij uw woning. Bouwbedrijf J. Lok creëert binnen korte tijd meer ruimte in uw woning.

Serre aanbouw op maat

Uiteraard sluit de serre volledig aan bij uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor openslaande deuren of juist een schuifpui. Dit is mogelijk omdat wij de serre geheel op maat voor u ontwerpen en bouwen. Er is geen onderdeel waar u niet over mee mag praten.

De serre past bij uw woning

Niet alleen het buitenaanzicht moet als één geheel overkomen, ook de binnenzijde moet aansluiten bij uw woning. Wij zorgen als bouwbedrijf dat de complete serre wens is.

Van groot belang bij het bouwen van een serre is dat deze onderdeel wordt van uw woning. Elke uitbouw is maatwerk. Wij komen dan ook graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor een uitbouw of serre, en u te voorzien van een professioneel advies.

Mogelijkheden voor uw serre uitbouw

Wilt u weten welke mogelijkheden uw woning heeft? Laat hiernaast uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Naar dienstenoverzicht

Impressie

View the embedded image gallery online at:
https://www.jlok.nl/diensten/serre-uitbouw#sigProId3398dc607b

Contactgegevens

Bouwbedrijf J. Lok

Oldemarktseweg 143
8341 SE Steenwijkerwold

M: 06 - 53 71 88 91
E: bouwbedrijf@jlok.nl

Neem contact op