Aanbouw of uitbouw voor meer ruimte 

Aanbouw uitbouw Drenthe | Overijssel | FrieslandVoor een aanbouw of uitbouw bent u bij Bouwbedrijf J. Lok aan het juiste adres. Zowel een aan- als uitbouw creĆ«ert meer ruimte in uw woning of bedrijfspand. U zult verstelt staan wat ietwat ruimte opleverd! 

Bij het plaatsen van een aan- of uitbouw in Overijssel, Drenthe of Friesland is veel mogelijk. Uiteraard staat de veiligheid voorop, maar ook binnen deze marge kunnen wij uw dromen verwezenlijken. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Indien noodzakelijk betrekken we een bouwkundig adviseur of architect in het project. Het realiseren van uw toekomstige aan- of uitbouw wordt tot in de puntjes verzorgd. 

Aanbouw of uitbouw realiseren middels helder stappenplan

Aan- en uitbouw Drenthe | Overijssel | FrieslandHet realiseren van een aanbouw of uitbouw doen wij middels een helder stappenplan. Wij werken graag transparant in het voordeel van de klant en voor onszelf. In de afgelopen 30 jaar hebben wij veel aan- en uitbouwprojecten mogen uitvoeren. Onze kracht ligt dan onder andere bij het maken van een goed plan. Daarom begint een aanbouw van uw woning met een goede inventarisatie van uw wensen en stappenplan om dit uit te voeren. Wij brengen een vrijblijvende offerte uit, zodat u precies weet wat de kosten van de aan- of uitbouw bedragen. 

Aan- of uitbouwen; de beste toekomstinvestering 

Aanbouw en uitbouwEen aan- of uitbouw is de beste toekomstinvestering volgens Bouwbedrijf J. Lok. Doordat uw woon- of werkruimte wordt vergroot, kan de waarde van de woning of het pand toenemen. Daarnaast kunnen wij ons tijdens het project focussen op de duurzaamheid van de aan- of uitbouw. Zo kan het zijn dat u na het plaatsen, dus wanneer u een groter woonoppervlak heeft, juist minder geld aan energie kwijt bent. Meer ruimte en minder kosten: dat heet investeren! 

 

Meer weten over aan- en uitbouwmogelijkheden

Wilt u meer te weten komen over aan- en uitbouwmogelijkheden? Wij komen graag bij u op bezoek om de mogelijkheden voor een aanbouw of uitbouw met u te bespreken. Hiernaast kunt u uw gegevens invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Naar dienstenoverzicht

Impressie

View the embedded image gallery online at:
https://www.jlok.nl/diensten/aanbouw-uitbouw#sigProIda0e3e710cd

Contactgegevens

Bouwbedrijf J. Lok

Oldemarktseweg 143
8341 SE Steenwijkerwold

M: 06 - 53 71 88 91
E: bouwbedrijf@jlok.nl

Neem contact op