Op zoek naar een klusbedrijf in Overijssel, Drenthe of Friesland? 

Dan bent u bij Bouwbedrijf J. Lok aan het goede adres. Ons doel is om samen met u het bouwproject te laten slagen. Bouwen met een persoonlijke draai, dat is waar wij als klusbedrijf voor staan. 

Werkzaam in Overijssel, Drenthe en Friesland

Wij vervullen al uw wensen op het gebied van nieuwbouwverbouw en renovatie. Als klusbedrijf zijn wij veel werkzaam in Overijssel, Drenthe en Friesland. 

Ons bedrijf is meer dan 30 jaar actief en wij hebben in deze periode al veel mooie opdrachten mogen uitvoeren. Zowel de grote als de kleinere klussen krijgen onze volledige aandacht en leveren wij na uiterste tevredenheid pas op. Wij beschikken als klusbedrijf over een groot aantal vaste partners met wie wij elke klus kunnen klaren.

Veelzijdig klusbedrijf

Of u een dakkapelveranda of een compleet huis wilt laten bouwen, wij helpen u graag. Onze werkwijze is helder en zeer persoonlijk. Voor al uw wensen kunt u met ons contact opnemen. Wij maken graag een persoonlijke afspraak met u om uw wensen te bespreken. Op basis hiervan stellen wij een overzichtelijke en transparante offerte op. 

Wij adviseren u zodanig dat uw wensen gerealiseerd kunnen worden. Bouwbedrijf J. Lok is pas tevreden als u dat ook bent.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Laat hiernaast uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Contactgegevens

Bouwbedrijf J. Lok

Oldemarktseweg 143
8341 SE Steenwijkerwold

M: 06 - 53 71 88 91
E: bouwbedrijf@jlok.nl

Neem contact op