Bouwbedrijf J. Lok voert uw dakrenovatie uit

Tijdens de dakrenovatie letten wij niet alleen op uw wensen maar ook op de stijl van de woning. Zo zorgen wij ervoor dat ook na de renovatie het dak volledig past bij de rest van uw huis.

Gedurende de renovatie kijkt Bouwbedrijf J. Lok ook naar de dakpannen en het houtwerk. Indien noodzakelijk vervangen wij deze meteen. 

Dakrenovatie: het vervangen van het gehele dak 

Naast het renoveren van het dak van de woning kunnen wij ook het gehele dak vervangen. Hierbij worden alle oude elementen van het dak weggenomen en vervangen voor nieuwe. Deze ingrijpende renovaties vinden meestal alleen plaats als het dak echt verouderd is.

Doe de dakrenovatie samen

Een dakrenovatie kan ook van invloed zijn op het dak van uw buren. Als u buren heeft, kan het raadzaam zijn om er een gezamenlijk project van te maken. Zo blijft niet alleen de eenheid van de buurt bewaard, maar is het renoveren van uw dak financieel ook aantrekkelijker. 

Combineer uw dakrenovatie met andere aanpassingen

Als wij uw dak renoveren, is het wellicht een goed idee om ook direct na te denken over andere aanpassingen.

Een goed voorbeeld hiervan is een dakkapel. Aangezien wij toch uw dak vervangen, is het plaatsen van de dakkapel zeer goed in te passen in het project. Door het combineren van deze werkzaamheden heeft u het voordeel dat u in een keer klaar bent. Daarnaast zijn de kosten ook lager dan wanneer u het apart zou laten uitvoeren. 

Ook is een groene dakbedekking een optie. Bouwbedrijf J. Lok zorgt voor een groen tapijt van gras, welke, indien gewenst, opgevrolijkt kan worden met bloemen. Samen met de hovenier zorgen wij ervoor dat uw dak een natuurlijke uitstraling heeft.

Meer weten over de mogelijkheden

Wij komen graag bij u op bezoek om de mogelijkheden voor een dakrenovatie met u te bespreken. Laat hiernaast uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naar dienstenoverzicht

Impressie

View the embedded image gallery online at:
https://www.jlok.nl/diensten/dakrenovatie#sigProId1b1b70fc0b

 

Contactgegevens

Bouwbedrijf J. Lok

Oldemarktseweg 143
8341 SE Steenwijkerwold

M: 06 - 53 71 88 91
E: bouwbedrijf@jlok.nl

Neem contact op