Dakkapel op maat tegen een scherp tarief

Bouwbedrijf J. Lok levert uitsluitend maatwerk. Hierdoor kunt u zelf bepalen hoe uw dakkapel eruit komt te zien. In overleg met ons bouwbedrijf geeft u aan welke wensen u heeft, wij zorgen er vervolgens voor dat uw dakkapel hier helemaal bij aansluit. 

Ondanks het maatwerk en het veelvuldige persoonlijke contact, is een dakkapel van Bouwbedrijf J. Lok zeer aantrekkelijk geprijst. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat een dakkapel geen onnodig dure investering hoeft te zijn. 

De mogelijkheden voor uw dakkapel

De mogelijkheden voor uw dakkapel zijn wat Bouwbedrijf J. Lok onbeperkt. Doordat wij menig dakkapel hebben geplaatst, is er geen ontwerp waar wij geen ervaring mee hebben. In bepaalde gemeenten moet u voor het plaatsen van een dakkapel echter een vergunning aanvragen. Wij adviseren u hier vooraf informatie over in te winnen. 

Een dakkapel plaatsen op een oudere woning

Ook oudere woningen, zoals een jaren '30 pand of een achtiende eeuwse boerderij, kunnen worden voorzien van een dakkapel. Bouwbedrijf J. Lok is uw absolute specialist op dit gebied. Wij zorgen ervoor dat uw dakkapel naadlos aansluit op uw woning, en uiteraard letten wij hierbij ook goed op de stijl van uw woning. 

Informatie en mogelijkheden 

Wij komen graag bij u op bezoek om de mogelijkheden voor een dakkapel met u te bespreken. Voor extra informatie over de mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.  

Naar dienstenoverzicht

Impressie

View the embedded image gallery online at:
https://www.jlok.nl/diensten/dakkapel-plaatsen#sigProId2eb188cfa7

 

Contactgegevens

Bouwbedrijf J. Lok

Oldemarktseweg 143
8341 SE Steenwijkerwold

M: 06 - 53 71 88 91
E: bouwbedrijf@jlok.nl

Neem contact op