Carport bouwen: Bouwbedrijf J. Lok is uw specialist

Het bouwen van een carport is een project voor de specialist. Een carport houdt namelijk meer in dan een aantal palen met een dak erop. Informeer bij ons vrijblijvend naar de vele carport mogelijkheden die wij voor uw woning kunnen realiseren.

Carport bouwen is maatwerk

Omdat niet elke woning gelijk is, is het bouwen van een carport altijd maatwerk. Ons doel is een carport te bouwen dat geheel aan uw wensen voldoet. Denk hierbij onder andere aan voldoende ruimte, passend bij de stijl van de woning en met of zonder lichtkoepel.

Een kamer bovenop uw carport

Een kamer boven uw carport bouwen is mogelijk. Niet alleen heeft u dan extra ruimte om bijvoorbeeld uw auto droog te stallen, ook krijgt u ineens meer woonruimte. Het is wel aan te bevelen de hulp van een professional in te schakelen. De constructie moet uiteraard volkomen veilig zijn. Wij geven u graag een professioneel advies over de mogelijkheden, waar nodig samen met een architect of bouwkundig adviseur. 

Groene carport met natuurlijke dakbedekking

Voor de dakbedekking van de carport zijn er tegenwoordig vele mogelijkheden. Een natuurlijke dakbedekking is daar één van. Bij natuurlijke dakbedekking kunt u denken aan graszoden op het dak, of een combinatie van gras met bloemen. Samen met de hovenier leggen wij op het dak van uw carport uw gewenste natuurlijke dakbedekking aan. Een groen dak met weinig onderhoud, dat is pas een duurzame oplossing!

Meer weten over de carportmogelijkheden

Wij komen graag bij u op bezoek om de mogelijkheden voor een carport met u te bespreken. Laat hiernaast uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Naar dienstenoverzicht

Impressie

View the embedded image gallery online at:
https://www.jlok.nl/diensten/carport-bouwen#sigProId4cf3f321e0

 

Contactgegevens

Bouwbedrijf J. Lok

Oldemarktseweg 143
8341 SE Steenwijkerwold

M: 06 - 53 71 88 91
E: bouwbedrijf@jlok.nl

Neem contact op