Opslagruimte huren, gemakkelijk én voordelig   

Een opslagruimte huren, dan kan tegen een erg scherpe prijs bij J. Lok. Wij verhuren namelijk ruime garageboxen, units en zeecontainers waar u spullen in kunt opslaan. Ook is het mogelijk een opslagruimte te huren in onze loods. Slaat u eigendommen op bij J. Lok, dan bent u er zeker van dat uw eigendommen goed en veilig opgeborgen zijn. Een opslagcontainer huren bij J. Lok is gemakkelijk en vooral erg voordelig! 

Overzicht opslagcontainer huren 

U bepaalt zelf het formaat van de opslagcontainer. De opslagruimtes variëren van 14 m² tot maximaal 250 m². Kortom, voor zowel kleine als grote ladingen bieden wij gepaste opslagruimte. Bekijk hieronder het formaat per opslagruimte. 

Opslagruimte Aantal m² meters
Garagebox 18 m²
Opslag in loods tot 250 m²
Unit > 43 m²
Zeecontainer 14 m²

 

Voordelen opslag huren bij J. Lok  

Het opslaan van spullen in bijvoorbeeld een garagebox of zeecontainer is handig tijdens een verbouwing bijvoorbeeld. En het mooie is: u bepaalt zelf de duur van de huur van de opslagruimte die u voor ogen heeft. Voor meer informatie over het huren van een opslagruimte kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ons contactformulier invullen, bellen, mailen of uiteraard langskomen. 

Impressie

View the embedded image gallery online at:
https://www.jlok.nl/opslagruimte-huren#sigProIdd399e41a6e

Contactgegevens

Bouwbedrijf J. Lok

Dolderweg 38
8331 LL Steenwijk

T: 0521 - 57 14 45
F: 0521 - 57 14 11
M: 06 - 53 71 88 91
E: bouwbedrijf@jlok.nl

Neem contact op